ARJAN BRAAKSMA

ARJAN BRAAKSMA, eigenaar van BUROBRAAK, bouwt merken door ze in een heldere context te plaatsen. Zijn nieuwsgierige geest en drang om multi-disciplinair te werken heeft hem een grote design-en brandingservaring opgeleverd.
Deze ervaring rijkt van het werken voor internationale modemerken tot een lokale theatergroep en van het ontwikkelen van architectonische concepten en tentoonstellingen tot typografische ontwerpen.

Tijdens het ontwikkelingsproces doet hij grondig onderzoek, waarbij zijn relativerende instelling steeds zorgt voor alternatieve invalshoeken. Het doel is de klant te begeleiden met frisse pragmatiek en doorzettingsvermogen om zo de ware identiteit boven te krijgen.

Arjan geeft regelmatig (gast)lessen grafisch ontwerp en merkontwikkeling op verschillende opleidingen.

Arjan studeerde in 1996 af aan de Design Academy in Eindhoven. Studeerde o.a. in Londen en deed werkervaring op bij verschillende bureaus in New York, Rotterdam en Amsterdam. Sinds 2004 werkt hij onder de naam BUROBRAAK.

(foto Bob Aardewerk, 2012)

Comments are closed.